2 december 2019 opening nieuw afhaalpunt Vilvoorde

Workshop op maat

Geen zin om het allemaal zelf uit te zoeken?

je workflow zit wat stroef en je zoekt manieren om deze te optimaliseren, je moet dringend eens die extra instellingen doorspartelen om alles uit je camera te halen... en hoe zat het nu weer met die logs, luts, bitrates, aangepaste kleurprofielen en welke camera is in jouw werkomstandigheden de meest aangewezen om slowmotion en 4K te shooten... 

Genoeg informatie en tutorials voorhanden online, alleen ontbreekt het je aan tijd om zelf uit te pluizen welke info bruikbaar is en welke tutorials je echt iets gaan bijleren.

Geen nood, je hoeft geen tijd te verliezen! Krijg direct praktische tips & tricks op maat. 

Jij bezorgt ons een lijstje met zaken waar je meer over wil weten en wij stellen een menu samen op maat van jouw wensen. De workshops die we organiseren zijn toegespitst op de camera's en accessoires uit ons assortiment. 

Wens je ook één of meerdere collega's uit je team te betrekken, ook dat lukt makkelijk. Vermeld hun naam & functie en wij maken een voordelige pakketprijs op. 

Bezorg ons je gegevens via onderstaand invulformulier en zet je vragen of suggesties bij de opmerkingen. Wij contacteren je zo snel mogelijk met een passend voorstel.

Schrijf u in voor deze workshop

Privacy policy*

Lees hier onze privacy policy.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord