Nu beschikbaar: DJI Mini 3 Pro drone

Ostron Gent

Afhaalpunt en hoofdzetel

Bijenstraat 3
9051 Sint-Denijs-Westrem

Afhalen en inleveren:
24/24 - 7/7 in lockers of in winkel volgens openingsuren
Openingsuren winkel
Maandag - Zaterdag:
Inleveren: 9 - 11u
Afhalen: 15 - 18u
Zondag en feestdagen gesloten

Locatie

Hoe werkt het?

Huren bij Ostron is zeer eenvoudig, en voor iedereen. Bekijk via deze video kort het volledige huurproces.

Bekijk ons aanbod

Camera huren in Gent

Wil je voordelig een camera huren in Gent? Of ben je op zoek naar lenzen, audio apparatuur, licht of grip? Dan ben je bij Ostron Gent aan het juiste adres.

Is Gent net wat te ver? Misschien kunnen we je dan helpen in Kortrijk, Vilvoorde, Beersel, Antwerpen of Hasselt. 

Voor cameraverhuur in Gent kun je ons mailen op info@ostron.be, je kunt ons ook bellen op 09 335 73 35, of je kunt je bestelling plaatsen via onze website.

Bereikbaarheid

Je vindt ons op Bijenstraat 3, 9051 Sint-Denijs-Westrem, kort bij de afslag van de E40. Heb je geen auto ter beschikking? De bushalte Sint-Denijs-Westrem E40 Autoweg ligt vlakbij.

Ophaal- en inlevertijden

Als je in Gent in de winkel wilt komen ophalen, kan dat de dag voor gebruik tussen 15u en 18u. Als je wilt ophalen in de locker, dan kan dat vanaf ??u (dubbelchecken). Inleveren in de winkel kan tussen 9u en 11u, inleveren in de locker dient te gebeuren voor ?? (11u, 9u? dubbelchecken).

Ophaling via lockers?

We beschikken bij Ostron over een uniek ophaal- en inleversysteem binnen de verhuursector. We werken met lockers die 24/7 bereikbaar zijn, waardoor je als klant binnen je reservatieperiode je materiaal kunt ophalen en inleveren wanneer dat voor jou het beste uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan onze openingsuren, wat betekent dat je spitsuren kunt vermijden of bijvoorbeeld ook ‘s nachts kunt inleveren na een lange draaidag. Op zoek naar camera verhuur in Gent? Eén adres! 

Een camera huren, hoe werkt dat precies?

Een camera huren in Gent bij Ostron is heel voordelig en simpel. Je kunt een order plaatsen via de website, je kunt ons mailen of je kunt ons ook gewoon opbellen.

Is iets niet meer beschikbaar? Geen probleem! Dankzij ons uitgebreid aanbod van video en foto apparatuur vinden we bijna altijd wel een gepast alternatief.

Eens je bestelling bevestigd is, ontvang je van ons een mailtje met daarin 3 stappen die in orde moeten gebracht worden voor het ophalen. We vragen een digitale handtekening op het contract, we vragen je om je identiteit te verifiëren en vervolgens te betalen via een betaallink.

Wie is Ostron?

Ostron verhuurt al meer dan 10 jaar audiovisueel materiaal. We volgen nauwgezet de trends in het landschap en blijven constant ons gamma updaten en vernieuwen. Daar waar andere verhuurbedrijven misschien langer de kat uit de boom kijken, proberen wij altijd zo snel mogelijk het nieuwste materiaal in huis te hebben. 

Elke medewerker is gepassioneerd door het materiaal dat we verhuren en heeft kennis van zaken, zodat we ook minder ervaren klanten verder kunnen helpen. Flexibiliteit en kwaliteit, dat zijn onze sleutelwoorden!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord